Bemutatkozom


nyest

dr. Szűcs Dominika
2005-ben kezdtem állatorvosi tevékenységemet. Kezdetben egy állatgyógyszertár-hálózat óbudai, majd 12. kerületi egységében voltam tanácsadó/eladó. Itt megismertem a teljes állatgyógyszer-termékpalettát és gyakoroltam a tanácsadást.
2008. májusában áttértem az engem sokkal jobban érdeklő kedvtelésből tartott állatok gyógyászatára. 2017. májusáig Budapest és környékbeli kisebb-nagyobb esetszámú rendelőjében dolgoztam állandó, illetve helyettes állatorvosként. Ezekben az években szereztem meg gyakorlati tudásomat.
A rendelői tevékenység mellett mindig végeztem háznál kezeléseket, eleinte kisebb hangsúllyal, majd ez az irány erősödött.  Szerettem volna jobban odafigyelni a betegeimre és a környezetükre, amit a rendelői betegellátásban nehezen tudtam kivitelezni. Az Állatorvos Házhoz Megy felépítésével és működésével lehetővé tettem a háznál történő személyre szabott betegellátást, a betegre és a közvetlen környezetére kiterjedő vizsgálatot, valamint a szaktanácsadást.
Kislányom, Zenke 2017. júniusában született, az ezt követő GYED lejárta után, 2018. januárjától kizárólag házhoz járós állatorvosként rendelek.
Végzettségeim
1999-2004 között a SZIE Állatorvostudományi Karán (korábban és jelenleg Állatorvostudományi Egyetem) tanultam,  2004. novemberében kaptam meg állatorvos-doktori diplomámat. Az egyetemi tanulmányaim mellett vadászat-vadgazdálkodás szakirányon felsőfokú képesítést szereztem.
2018. márciusában megszereztem az Egzotikus állatok szakállatorvosi képesítést és megkezdtem működésemet ezen a szakirányon.
Angolul társalgási szinten, németül alapfokon beszélek. Szabadidőmben sziklát másztam korábban, most kislányommal és a kedvesemmel a családi élet örömeit éljük meg.